Thursday, April 1, 2010

..

Yeni blogumuz hayırlı olsun! Aslında logodaki kelebek, kelebek-aslan karışımı bir canlı mı olsa diye düşündüm. Böyle aslan kafalı bir kelebek, ama fazla zamanım yoktu.

(Esprinin kaynağı için bkz: Aspiria.org)

Yeni bir "Hay Maşallah", geçen cuma akşamı gözlüğümün orta yerinden kopması ve bütün haftasonu boyunca yapmam gereken işlerin olmasıydı. İki gün boyunca bantlı bir gözlük kullanmak zorunda kaldım.

Özellikle son bir-iki haftadır epey stresliyim. Ama baş edebiliyorum sanırım.

Mart ayının başında yazıp da yayınlamadığım bir günlük yazısı vardı. Düşündüm de, aslında buraya koyulacak kadar ilginçmiş.


Oldukça yoğun bir ders programım var, ikinci sınıfın ikinci döneminden alttan aldığım derslerin yanında üçüncü sınıfın ikinci döneminin tamamını alıyorum, umarım kaldırabilirim bu kadar yükü. Bir yandan da ATOM'daki Adventure Game Studio işlerimi yapıyor ve ActionScript 3.0 bilgilerimi geliştiriyorum. Öte yandan Reverie River: Crimm's Son da "Beni yap, beni yap!" diye bağırıyor, eğer oyunu kısa bir süre içerisinde yapmazsam aklıma gelen fikirin tam aynısını başka birisi yapacakmış da (ki çok acayip orijinal bir fikre de sahip değilim, The Path, Frankie Goes to Hollywood gibi sevdiğim oyunlardan bir şeyler var) ben ortada kalacakmışım gibi hissediyorum. Boş zamanlarımda kafamı dağıtmak için oynadığım Counter-Strike: Source ve Quake 3 serüvenlerim beni suçlu hissettiriyor, bana bir şey katmayan oyunlarla vakit geçirdiğim için (Oyunların insana bir şey katmasıyla burada kast ettiğim şey oyunun eğitsel niteliği değil de bana fikir verebilecek olması. Bağımsız ve/veya klasik oyunları ilham verici bulurum.) .

8 comments:

Aslı "TILSIM" Palabıyık said...

Ben de blogun adını Loreathan'a mı çevirsem? 1 Nisan malum :p

Ahmet Kamil Keleş said...

Bence bu esprinin hakkıyla yapılabilmesi için banner'ın da değişmesi gerekir.

Aslında kör şeytan diyor, banner'ındaki yazıyı hemen Loreathan olarak değiştirip sana yolla diye, ama...

Aslı "TILSIM" Palabıyık said...

Şaka maka, bunu foruma yazalım, belki bir dalga başlatırsın, hı?

Aslı "TILSIM" Palabıyık said...

"Levi... wut?" daha güzel olur bence. :D Gerçi sonra bi de düzeltmesi var, üşenirim ben. :p

Ahmet Kamil Keleş said...

Foruma yazalım, ilginç olacağına eminim.

1

2
Bu alternatifler dandik oldu. Seninkini Loreathan yapsam süper olurdu, ama keşke bu espri aklıma önceden gelseydi de Loreathan'dan izin almaya vaktim olsaydı.

Aslı "TILSIM" Palabıyık said...

AhHAhahaHAHha Lorean harika olmuş xD yarıldım.

Sorun olmaz, bloguna koyabilirsin ^_^ Hatta ben de banner olarak kullanabilirim xD

Roselyn said...

ahahaha muhteşem XDDDD

bayıldım 8D

Ayna-i Marzî said...

Bannerlar çok güzel olmuş ya :D Bu arada blogun da hayırlı olsun :)