Tuesday, June 19, 2012

Güven Park'ta dinazor paniği! (Fotoğraflar)

Ankara'da arada bir güzel şeyler oluyor. Bunlardan birisi, Shopping Fest kapsamında Güven Park'a kurulmuş olan dinazor maketleriydi. Şahsen ben bir dino-sever olarak bu maketleri çok beğendim, böyle bir atraksiyonu düşünmüş olmalarına sevindim. Tahmin edebileceğiniz gibi, bu blog yazısında bu maketlerin çektiğim fotoğraflarını göreceksiniz.






Eoraptor'müş bu yukarıdaki vatandaş.



İlk günlerde bu maketler hareketli ve sesliydi. Şöyle bir video çekme fırsatım olmuştu, maketler ilk geldiği gün. O gün yanımda sadece telefonum olduğu için video biraz dandik, ama idare edin işte.

Aslında daha fazla maket var Güven Park'ta, ama diğerleriyle henüz şık bir ışıklandırmanın altındayken karşılaşamadım. Eğer onların da güzel fotoğraflarını çekersem onlar için ikinci bir blog yazısı hazırlarım.

3 comments:

Ahmet Kamil Keleş said...

"Güven Park" isminin sonunda "park" olmasıyla ilgili espri yapanların kafası T-Rex'e yem oluyormuş, öyle bir duyum aldım.

Tal-Amera said...

Resimler gerçekten çok güzel çıkmış. Bugün görme şansım oldu.Sesleri hala çıkıyordu ama bazı dinoların hidrolikleri arızalanmış. Mesela trexin ağzının suları akıyordu. :p

Anonymous said...

Her dinazoru bir adet güvenlikçi koruyor. Enteresan