Wednesday, February 12, 2014

Mad World!

GGJ 2014'te Aydın Atay ve Güray Emen ile birlikte yaptığımız oyunun biraz daha cilalanmış halini sizlere gururla sunarız! Oyun şu an masaüstünde (Windows, Linux, Mac), browser'da ve mobil cihazlarda (Android, Windows Phone 8, iOS) oynanabilir.

Oyun tamamiyle ücretsizdir.










Açıklama


 
"All around me are familiar faces..."

Bonnie çıldırdı! Etrafındaki herkesi kendisinin bir yansıması olarak görüyor! Etrafındaki tavşanların büyük bir kısmı Bonnie'nin düşmanı. Onlar Bonnie'ye ulaşmadan onları yok etmelisiniz.


Ama kendisine doğru koşan tavşan kalabalığının içinde dostları da var. Dostlarınıza dokunduğunuzda onları kurtarırsınız ve sağlığınız artar. Eğer bir dostunuzu vurursanız, ateş etmeniz geçici olarak engellenir.



Peki kim dost, kim düşman, nasıl bilebilirsiniz? Space bar'a (mobil için, sağ altta çıkacak "Clairvoyance" tuşuna) size tavşanların gerçek yüzünü gösterir. Ama bu esnada ateş edemez veya hareket edemezsiniz.

Yapımcılar

Çizim & animasyon: Güray Emen
Programlama: Aydın Atay & Ahmet Kamil Keleş

Müzik: Daniel Bautista (Flight of the Bumblebee cover'ı)

Uğurcan Orçun'a özel olarak teşekkür ederiz.

Oynama linkleri

Windows executable
Linux executable
Mac executable

Kongragate (buradan direkt olarak oyunu oynayabilirsiniz)

Google Play (Android için)
Windows Phone 8
iTunes (iOS)

1 comment:

Aslı "TILSIM" Palabıyık said...

Çok sinir bozucu bir oyun olmuş ya :D Ama çok eğlenceli. Sinir bozucuyu iltifat gibi kullandım, hani böyle hırslanırsın ya. Müzik de çok helecanlı olmuş, iyice panik yaptırıyor adamı.