Saturday, March 28, 2009

Elektronik 6. his, Kedi resimleri

Canım pek yazı yazmak -daha doğrusu konuşmak- istemiyor. Sadece güzel bulduğum birkaç şeyi paylaşmak istiyorum (blog iyice paylaşım forumuna dönmeye başlayacak, blog yazılarına +rep verilmeye başlanacak filan, ama neyse).


İlginç bir teknoloji.



Kedilere ve kedigillere karşı tuhaf bir sevgi besliyorum. Ama itiraf etmem gerekir ki bu sevgiyi sadece asil ve sevimli görünüşe, davranışa sahip olanlara besleyebiliyorum; saldırgan ve korkunç olanlara ise (hani böyle Pet Semetary'den fırlamış veya Kötü Kedi Şerafettin tipli kediler olur ya) herhangi bir hayvana besleyebileceğimden fazla sevgiyi hissedemiyorum. Belki kedileri sevmemin nedeni bana masumiyeti, aslanların da asaleti hatırlatmasıdır? Böyle hisseden tek kişi ben değilimdir, değil mi?








3 comments:

Roselyn said...

Kediler de aslanlar kadar saletli bence, benim kedimin tüylü halini görsen hele, kraliçedir kendisi. imdi traşlandı, fare gibi oldu, depresyonda, önüne gelene seviriyor kendini k normalde aile üyeleri dışındai herkesi parçalam eğiimindedir. Kuzu oldu şimdi :)

Kedigiller üzeldir, sevelim, koruyalım.

Ahmet Kamil Keleş said...

Kedilerde de az asalet yoktur.

Ben de bizim mahallede bir kedi görmüştüm: Sarı/turuncu renkliydi, iriydi ve tuhaf bir şekilde bir aslan yelesine sahipti. Yelesi çok uzun değildi, ama yine de yelesi vardı. Onun fotoğrafını çekebilmeyi çok isterdim.

nora said...

waoww bu taşınabilir 6.his'i çok sevdim :D en fazla 10 yıl sonra bugünün cep telefonu kadar "normal" ve günlük bir aygıta dönüşecek gibi :D

Kedi konusuna gelince... Kedileri sevmeyen insanlara baktığımda hep bir şeyleri eksik gibi geliyor ve dikkat ettim de benim hayatıma o tarz insanlar pek girmiyor, sokmuyorum. Kedigillerin tapılası varlıklar olduğu benim için vazgeçilmez gerçek ^^