Sunday, June 13, 2010

Düğün ediyook!

Dün gece garip bir rüya gördüm. Çağlayan'ın düğünü varmış, ben, Sir Aenas, Roselyn, Aras ve İlker (bizim eski tayfadan bir arkadaş) gidiyormuşuz, ben ailemden habersiz bir şekilde. Aenas'ın babası onu, beni ve Antalya'dan gelen Rose'u Mogan Gölü'ne (oradaki eski maceralarım için bkz. ve bkz.), Eymir Gölü'ne ve Galatasaraylılar Birliği Sosyal Tesisleri'ne (rüyanın komikliğini göstermek için, bkz. Düğüne ve oraya gittiğimi aileme söylemek ilginç bir tecrübe olacaktı) gitmişiz, tüm fotoğrafları Aenas'ın makinesiyle çektiğimiz için Asporiamsı gölün resimleri elime henüz geçmemiş.


Düğünden sonra bize katılan Jhemm ve Uysal Timsah'la vakit geçirip çizim sanatı hakkında filan konuşmuşuz. Sonra ben ablamla buluşup içmeye gitmiş ve acayip şeyler öğrenmişim. Eve geldikten sonra ablamın teslim tarihi çok yaklaşmış olan, uluslararası bir kongrede yapacağı İngilizce sunumun ve dökümanların hazırlanmasına yardım etmişim. Daha bir gün önce Olasılık & İstatistik finalimin bitmesinden sonra kurtulacağımı sandığım standart sapma, ortalama değer gibi kavramlar yine başımı yemiş. Blogger'a blog tasarımını kolaylaştıracak özellikler eklenmiş, blogumu yenilemişim. Falan filan.

5 comments:

Roselyn said...

Vay be ben de varmışım rüyada, ne güzel riyeymış o öyle? =D

Blogun yeni halini çok sevdim ^^ <3

Ahmet Kamil Keleş said...

Sağol!

Aslı "TILSIM" Palabıyık said...

Balayından yeni döndüm, yeni yorum yazabiliyorum fotolara :D

Aslında şunu diyeyim, düğüne dair tek kanıtlar SirAenas ile senin çektiğiniz fotolar :D Eğer bu kareler olmasaydı "Çok güzel bir rüyaymış" olacaktı cidden. :p Fotoğrafçı yoktu düğünde zira. Bu arada babamın kırmızı kuşağı belime sardığı anın fotoğrafını yakalaman çok hoş olmuş. Adamcağızın elleri titriyordu o anda, ben de zor dayandım ağlamamak için. Kaybedilmemesi gereken bir anıydı benim için, teşekkürler yeniden. Hem yakalanan kareler, hem dost(larım) olarak düğünüme geldiğin(iz) hem de bu güzel anda beni yalnız bırakmadığın(ız) için.
Binlerce teşekkür.

Ahmet Kamil Keleş said...

Bir şey değil!

Evet, o kırmızı şeyin bağlanmasının ilginç bir etkinlik olabileceğini düşünerek hemen resmini çekmiştim.

Sir Aenas resimleri yükledi mi?

Aslı "TILSIM" Palabıyık said...

Evet bana gönderdi, seninkileri de blogundan indirip kaydettim ^_^