Saturday, September 12, 2009

Doğal Serinlik

Eveet; muhtemelen hayatınızda, hatta bu blogta ve dA galerimde hiç görmediğiniz bir şeyle karşınızdayım: Bahçeye gelen kediler!

Dandik bir kompakt makine kullandığım ve yavru kediler de çok hızlı hareket ettiği için düzgün odaklanmış resimler çekmekte oldukça zorlandım. Paint'le bu kadar oluyore.













Bazen doğru bir hareket yaptığınızda, iyi bir insan olduğunuzu hissettiğinizde aklınıza gelmeyecek bir şekilde ödüllendirildiğinizi hissetmek... Cümleyi kuramadım ama öyle bir şey işte, rüyamsı bir his. Hoş, yine bir-iki ay önce 10 tane yavru kedinin bahçemi ziyaret ettiğine tanık olmuş ve bu bana mucize gibi gelmişti, ama bu sabahki his farklıydı. Dün ve bu haftasonu Ankara'da sel gerçekleşmesi ihtimali vardı/var ve dün yolda neşeli kedileri gördükçe bu kedilerin kısa bir zaman sonra gerçekleşecek sele kapılacağını düşündükçe ... Biraz önce babamla beraber kedileri beslerken ona bu korkumdan bahsettim, bizim yaşadığımız bölgenin yüksekte olduğu için kedilerin böyle bir sorun yaşamasının zor olduğunu, ama yine de bahçedeki masanın üzerine bir sığınak kuracağından bahsedince kendimi rahatlamış hissettim.

Uff neyse, çok uykum geldi. Bir de "hareket yapmak" yazmışım, onu şimdi fark ettim.

3 comments:

Roselyn said...

kedicik kişi =)
gerçekten iyi bir fikirmiş, keşke benim de elimden bir şey gelse. Ara ara ancak besleyebiliyorum sokak hayvanlarını, apartmanda oturğumuz için daha fazla ne yapabilirim bilmiyorum :/

nora said...

süper sevimliler... emin ellerde olduklarını bilmek güzel...

Anonymous said...

İlk baştaki "pisi" çok sevimliymiş :)