Sunday, September 5, 2010

Kısa kısa

Son bir haftam FRP ve en yakın arkadaşlarımın büyük bir kısmı ile geçti, bugün attığım girdide de belirttiğim gibi. Çok eğlenceliydi.

Uzun süredir hiç girmediğim bir Hotmail hesabıma Warlocks münasebetiyle girmem gerekti. Çok uzun bir süre önce gönderilmiş ve haberimin olmadığı gerçek mailleri görmek üzücüydü, keşke zamanında yanıt yazabilseymişim. Mesela lise arkadaşım Burak, Google Images'ta "kamil seven adam"ı arattığında çıkanlardan bahsetmiş (ama tırnak işaretleri olmadan, yoksa gerçekten konuyla ilgili şeyler çıkıyor).

Reverie River serisindeki oyunların hikayelerinin şimdiye kadar ilerlediğim kısımlarını arkadaşlarıma göstermeye başladım. Pek faydası olmadı.

Gerçek dünyayla, özellikle Türkiye'yle ilgili haberler okumaktan, gündemi takip etmekten nefret ettiğimi söylemiş miydim? Adi insanların başta olup düzenbazlıklarını aleni bir şekilde yapması ve bizim başka insanları bilinçlendirmek dışında bir şey yapamayacağımız düşüncesi içimi karartıyor. Sanırım herkesin durumu bu?

Referandumda "Hayır" oyunu kullandıktan sonra pusulayı dışa doğru katlamak gerekiyormuş, mürekkep "Evet"e bulaşabilir diye. Paranoyakça belki, ama yine de etrafa yayayım (belki attığımız oylar gerçekten sayılıyordur?).

No comments: